De compressiesokken van COCOSOX zijn niet alleen nuttig voor atleten, maar ook voor mensen die langdurig zitten, staan of reizen. Compressiesokken zijn ontworpen om druk uit te oefenen op de benen en voeten, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en de kans op zwelling en spataderen wordt verminderd.

Cocosox - Ook voor dagelijkse routines

Als je een kantoorbaan hebt en de hele dag achter een bureau zit, kunnen compressiesokken helpen bij het verminderen van vermoeidheid en pijn in de benen. Door de druk die de sokken uitoefenen, wordt de bloedstroom verhoogd en wordt de zuurstoftoevoer naar de spieren verbeterd. Dit kan resulteren in een verhoogde productiviteit en comfort tijdens het werken.

Voor mensen die in de detailhandel, horeca of andere beroepen werken waar ze langdurig staan, kunnen compressiesokken een uitkomst zijn. De druk die onze COCOSOX uitoefenen, zorgt voor een verbeterde bloedstroom naar de benen en voeten, waardoor de kans op spataderen, zwelling en pijn wordt verminderd. Heb jij een Staand beroep en heb je aan het einde van je werkdag supper vermoeide benen? Dan zijn onze COCOSOX een echte aanwinst voor jou!

Al vele andere gingen je voor πŸƒβ€β™€οΈΒ πŸƒπŸ»

 • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
  Als hardloper zweer ik bij compressiesokken om spierherstel te bevorderen. Deze cocosox in het bijzonder zijn fantastisch. Bij vele andere merken snel scheurtjes of werd keihard na het wassen.
 • β˜…β˜…β˜…β˜…
  Ik was sceptisch over compressiesokken, maar deze hebben echt geholpen bij het verminderen van zwelling en ongemak in mijn benen. Ik kan weer lekker hardlopen! Dank!
 • β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
  Als verpleegster in het ziekenhuis maag ik veel stappen per dag, soms wel zo een 15k. Na van een collega gehoord te hebben over cocosox ben ik gaan kijken op de website maar was nog steeds heel kritisch. Nadat ik toch besloot het een kans te geven was ik verbijsterd. Ik kan niet meer werken zonder de compressiesokken van cocosox!
 • β˜…β˜…β˜…β˜…
  Ik vind het geweldig dat deze compressiesokken van coco verkrijgbaar zijn in een simpel en modern desing. Met andere merken heb ik vaak het idee dat ik voor clown loop met zoveel patronen en velle kleuren.
 • Dennis Bouwma
 • Angela Huisman
 • Roos Alvares
 • Randy blijman

THIS IS COCOSOX

Compressiesokken voor tijdens het reizen

Compressiesokken kunnen ook een uitkomst zijn voor mensen die veel reizen. Lange vluchten kunnen leiden tot zwelling van de benen en enkels, maar door het dragen van compressiesokken kan dit worden voorkomen. Bovendien kunnen compressiesokken ook helpen bij het voorkomen van bloedstolsels tijdens lange reizen.Voor mensen met spataderen kunnen compressiesokken ook verlichting bieden. Door de druk die de sokken uitoefenen, wordt de bloedstroom naar de aderen verbeterd en kunnen symptomen zoals pijn en zwelling worden verminderd.

Rusteloze benen: 11 tips om ze tegen te gaan | COCOSOX

Rusteloze benen behandelen? Wij helpen je! Ben je op zoek naar een oplossing voor rusteloze benen? Dan kunnen wij je helpen! Onze compressiesokken van COCOSOX zijn speciaal ontworpen om de bloedcirculatie in de benen te...